Pennut pääsivät tänään ekaa kertaa ulkoilemaan, koska pakkasta oli vain -6 astetta. Vein ensin pennuille ulos fleecepeiton alle, ettei järkytys kylmästä lumesta olisi niin suuri. Sitten kiikutin viisi tenavaa pihalle ja Hukka tuli tietysti mukana .

Pennut olivat ensin vähän huulipyöreänä, mutta reipastuivat nopeasti. Pieni Nano-Nano oli vähän viluinen, sillä kun ei ole samanlaista rasvakerrosta ympärillään kuin muilla. Sekin kuitenkin maisteli lunta kiinnostuneena ja harjoitteli tassuttelua lumella. Joikuakin vähän jännitti, vaikka se vipotti sinne sun tänne vauhdikkaana: sitä vingutti melkein koko ajan ulkona, vaikka hauskaa olikin. Isommat tytöt ja Hiisi-Mies olivat että Wau  !

Tänään otettiin taas matokuurikin ja leikattiin kynnet. Matolääkeen antaminen on pentujen mielestä eläinsuojelulain vastainen teko: näköjään Canexin maku ei ole ole penneleiden mieleen.

Hukka ja Helmi vaikuttavat tulevan juttuun yllättävän hyvin kahdeksi aikuiseksi toisilleen vieraaksi nartuksi. Ne ovat yhtä rauhallisia ja väistelevät toisiaan hyvin korrektisti yhteisillä ulkoiluillaan. Toki vaativat tietysti jatkuvaa valvontaa ja läsnäoloa, ettei mitään odottamatonta pääse sattumaan. Ulkoilut on jaettu meillä "mammaryhmään" ja "normaaleihin".