Nyt ovat pennut jo puolessa välissä kasvattajan luona viettämäänsä aikaa. Kuukauden kuluttua ne ovat jo matkalla omiin koteihinsa.

Päivityksissä on ollut taukoa yli viikko ja kaikenlaista tässä on tapahtunutkin. Ikävänä uutisena  pienen Glamdringin ruokatorven laajentuma :-( Ei vielä tiedetä, mikä tulee olemaan pikkuisen kohtalo, mutta eläinlääkärit eivät ole kauhean toiveikkaita olleet. Asia selvinnee ensi viikolla... Toinen paljon vaarattomampi löydös on Herra Saukon, eli Gildorin napatyrä. Se lienee hoidettavissa pienellä leikkauksella, välttämättä ei tarvitse sitäkään. Täytyy keskustella asiasta pentutarkastuksessa eläinlääkärin kanssa.

Pennut syövät jo täyttä häkää kiinteää ruokaa neljä kertaa päivässä.  Ruokana on tarjottu maissivellin ja jauhelihan lisäksi piimää, kanamunaa, pentu-NEU:ta, turvotettua penturuokaa ja riisiä. Lisäksi Myy on edelleen aktiivinen imettäjä. Hukka kävi muuten jo tutustumassa pentuihin ja Myy oli varsin suopea sille. Hukka kävi pusuttelemassa ja heiluttelemassa häntää sisko- ja velipuolilleen. Pennut eivät tainneet oikein tajuta, että kyse oli vieraasta aikuisesta koirasta eikä omasta emosta.

Pennut ovat toki jo myös ulkoilleet, tosin eivät vielä oikeassa isojen koirien tarhassa vaan pienessä pentuaidassa vasta. Ensi viikolla olisi tarkoitus alkaa kokeilemaan päiväulkoilua suuressa ulkotarhassa ja päikkäreiden nukkumista koirankopissa :-)

Uusia kuvia luvassa huomenna!