Pentujen kuudesviikko lähenee loppuaan ja pennut ovat siirtymässä uudenlaiseen vaiheeseen: Cumma on alkanut leikittämään pentujaan ulkoilujen aikana. Se innostaa pentujaan jahtaamaan itseään ja vetoleikkeihin leluista. Toisinaan Cumma myös kurittaa pentujaan leikin lomassa, etenkin niitä pentuja jotka tuntuvat olemaan leikeissään rajuimpia ja röyhkeimpiä. Cumman lisäksi pennut leikkivät myös Hiljan kanssa. Hilja on ollut varsin otettu, kun se on saanut tällaisen Erityisen tehtävän. Cumma kurmottaa myös Hiljaa ensin ja tekee selväksi, että pentujen kanssa ei saa leikkiä liian rajuja leikkejä. 

Jostain syystä pennuilla meni mahat sekaisin perjantaina. Masuja rauhoiteltiin pitämällä pientä paastoa ja sen jälkeen aloitettiin ruokina kevyellä riisi-jauheliha-piimä ruokavaliolla. Ruuan seassa on annettu Tehobaktia ja juomavedesssä Nutrisalia. Tänä aamuna vielä jollain oli maha sekaisin, joten kevyttä erikoisruokavalioa jatketaan edelleen.

Pennut ovat menossa viikon päästä perjantaina sirutukseen ja eläinlääkärin tarkastukseen. Sitten ne ovatkin valmiita lähtemään omiin koteihinsa jos ei mitään ihmeitä ilmene. Tuomas etsii edelleen omaa kotia, jos sinulla on paikka avoinna harrastamiseen soveltuvalle koiralle, niin ota yhteyttä: 040-7162629 tai [email protected]