Aapo - rohkea ja itsenäinen vilpertti, joka nauttii vetoleikeistä eikä vähästä hätkähdä. Pitää tiukasti puoliaan toisilta pennuilta tarvittaessa ja joskus pomoilee toisille.

Eero - kiltti ja reipas pieni mies, joka ei tungettele röyhkeästi, mutta ottaa kuitenkin kontaktia ihmisiin. Tarvittaessa osaa pitää puoliaan, mutta enimmäkseen on sosiaalinen ja joustava.

 

Lauri ja minä

Timo - leikkisä ja taistelutahtoakin omaava suht vilkas pentu, joka ei hirveästi päälle päsmäröi toisia pentuja. Pentujen haastavuutta ajateltuna pentueen keskivaiheilta.

Tuomas teeskentelee kilttiä ja suloista pentua - mitä se oikeasti ole ;) Tuomas on taistelutahtoinen, tungetteleva, suorastaan röyhkeä lapsi, joka on erittäin kiinnostunut ihmisistä. Se ei tunnu pelkäävän juuri mitään ja on häikäilemätön oman etunsa tavoittelija. Varsin haastava pentu, jossa varmasti on mahdollisuuksia kokeneelle ja määrätietoiselle koiraihmiselle.

Juhani - pentueen rauhallisin pentu. Ei ujo eikä arka, mutta tasapainoinen ja turhia hötkyilemätön.

Juhani

Lauri rentoutuu

Lauri sanoo "Hei hei!" - pojista mielistelväisin ja varmaan myös omalla tavalla pehmeä. Sylissä viihtyvä ja ihmisistä pitävä vesseli.

Juhani söpöilee