Pellervojen silmät alkavat olemaan rakosillaan kaikilla. Ne ovat hurjan paksuja, mutta varsinkin tummempi uros on siitä huolimatta jo kunnostautunut kävelyharjoituksissa. Ajattelin ensin, että pennut eivät lähde liikkeelle kovinkaan ajoissa kun ovat niin hyvin ruokailleita, mutta näköjään Katlan ja Parkun reippausgeenit pistävät pennutkin liikkeelle. Katla on aika vauhdikas emo, joka viihtyy aika pitkiäkin aikoja ulkona tai olohuoneessa, mutta silti hoitaa pennut hyvin. Pennut ovat siis väreiltään seuraavanlaisia:

Narttu 1 : isomerkkinen musta, valkoiset polvisukat etujaloissa

Narttu 2: riista, suunnilleen Katlan värinen

Uros 1: musta, pienemmillä merkeillä kuin narttu ja valkoiset nilkkasukat etujaloissa

Uros 2: musta, aika samanlaiset merkit kuin toisellakin uroksella, mutta vain valkoiset varpaat etutassuissa

Pentujen nimet alkavat K:lla ja ne ovat Harry Potter kirjoista, joita töissä luen iltakirjoinan lapsille. Pentujen nimet ovat hieman auki, mutta vahvat ehdokkaat ovat Keijujen Kuhilas, Kotitonttu, Kalmankoira ja Kärmessuu. Kalmankoira on herättänyt  vastakkaisia mielipiteitä, minusta se kuitenkin sopii ihan hyvin Suuren Lohikäärmeen pennulle ;)

Jukolan Tuomas on tainnut viimein löytää oman kotinsa. Sitä tullaan huomenna katsomaan Pohjanmaalta ja Tuomas muuttaakin mahdollisesti Lapualle pelastuskoiraoppilaaksi. Asia varmistunee huomenna. Tuomasta tulee kyllä ikävä , se on aivan mahtava pentu , Ihan koska tahansa saa Tuomaksen palauttaa, se on aina tervetullut takaisin.