Pentujen elintila on laajentunut merkittävästi. Ensin pentulaatikko otettiin pois ja nyt lämpimien säiden myötä ne ovat muuttaneet päiväksi ulkotarhaan emänsä kanssa. Yöt pennut ovat edelleen olleet kodinhoitohuoneessa. Tarhassa niillä on runsaasti tilaa liikkua ja oma lämmitetty koppi. Pennut kokoontuvat nukkumaan päikkäreitä koirankopin alle, jonne laitoin niitä varten pehmikkeeksi heinää.

Ruokana menee tällä hetkellä kuivamuonaa turvotettuna ja neu:ta taikka jauhelihaa, toisinaan myös kermaviiliä. Ruoka syödään neljästi päivässä. Edelleen Kuru myös imettää pentuja aktiivisesti. Pennut ovat alkaneet kiinnostua leluista ja leikkivät jo toistensakin kanssa pieniä painileikkejä, vaikka ne ovatkin vielä hyvin rauhallisia verrattuna siihen mitä on tulossa .

Viikon päästä on vuorossa pentutesti ja sen jälkeen pentujen siruttaminen. Pentuja on tällä hetkellä vapaana peruutusten vuoksi kaksi, joista toinen on uros ja toinen narttu. Molemmat ovat todennäköisesti mustia merkein.

Pennut ovat nyt nimetty ja yksilöity.

Parkki merkkivärinen uros on rauhallinen ja kiltti. Sen nimi on Liekkiön Lohtu.

Musta merkkivärinen uros, jolla enemmän valkoista varpaissa on Lieto Lemminkäinen. Se on vilkas ja kiinnostunut ihmisestä, leikkisä. Aavistuksen pehmeämmän oloinen.

Musta, iso ja tumma merkkivärinen uros on Lallin Leikari. Itsevarman tuntuinen jörrikkä, tulee isänsä mieleen. Häntä rehvakkaasti selällä jo nyt. Hakee ihmiseen kontaktia varsin hyvin, mutta ei niin mielisteleväinen kuin Lemminkäinen.

Parkki merkkivärinen narttu Lovetar. Rauhallisempi ja hieman syrjään vetäytyvämpi tytöistä. Kiltti ja kaikin puolin keskivertopentu.

Musta merkkivärinen narttu, jolla vasen etutassu valkoinen: Louhin Loitsu. Tytöistä kontaktinhakuisin ja hyvin reippaan tuntuinen pieni tyttö. Rauhallisen järkevä, innostunut leikeistä.

Musta merkkivärinen narttu ilman valkoista: Luonnotar. Reipas ja varsin mielisteleväinen tyttö. Keksi ensimmäisenä koirankopin merkityksen. Etsii aktiivista sijoituskotia!