Lalli on edelleen vailla omaa ihmistä. Ikää sillä on nyt 10-viikkoa ja se on alkanut opettelemaan meillä koiran elämässä tarpeellisia taitoja. Autoilu sujuu jo todella hyvin. Lalli on matkustanut parin viikon aikana kerran Parkanoon ja takaisin, kerran Helsinkiin ja takaisin, kaksi kertaa Espooseen ja takaisin sekä kerran Turkuun ja takaisin. Näiden lisäksi se on matkustanut paljon lyhyitä matkoja esimerkiksi autolla metsään lenkille. Tällä hetkellä se nukkuu autossa pitkiäkin aikoja, esimerkiksi Turku-Mäntsälä välin se nukkui molempiin suuntiin kuljetushäkissä kuin tukki.

Lalli on osallistunut myös muutamiin tapahtumiin, mm. 50-vuotispäiville ja kasvateilleni järjestettyyn raunioharjoituspäivään. Molemmissa se on nähnyt paljon vieraita ihmisiä. Lalli suhtautuu vieraisiin hyvin avoimesti. Olen opettanut sitä kävelemään hihnassa ja se sujuukin jo hyvin. Luoksetulo sujuu metsässä hienosti ja Lalli pitää varsin hyvin kontaktia myös ihmiseen, vaikka toiset koirat olisivat mukana.

Lalli on tottunut erityyppisiin koiriin  ja eläimiin (kanit, lampaat, hevoset). Se leikkii yhtä hyvin dogon kuin toisen porokoiran kanssa. Se pitää myös lapsista.

aikarauta.kuvat.fi/kuvat/Pihlajam%E4en%20hermoraunio-pennut/IMG_1259.JPG/small

Jos olet reipasta harrastus- ja lenkkikaveria vailla, ota yhteyttä 040-7162629