Tänään kävin ostamassa pennuille jo leluja kaupasta ja ne eivät osoittautuneet lainkaan turhiksi. Aapo kanniskeli ylpeänä pientä "oravantaljaa" ja teki sille tapporavistuksia. Tuomas otti suuhun pikkuisen tennispallon ja esitteli sitä toisille. Lampaan taljan palaset ovat myös suosittuja purtavia. 

Ruokana menee jo liha ja pentunappulat hyvin turvotettuna ja pentujen liikkumatilaksi on laajennettu koko kodinhoitohuone. Pentulaatikko on nostettu aittaan odottamaan seuraavaa pentuetta. Kynsiä on leikattu jo muutamaan kertaan ja pennut kuuntelevat päivittäi radioa ja melu cd-levyjä. 

Kun pentulan portti unohtuu auki, lähtevät osa pennuista tutkimusmatkalle sikarihuoneeseen. Ekana portista menevät Tuomas, Juhani ja Aapo. Myös dogomme Sumu on käynnyt tervehtimässä pentuja varovaisesti Cumma äidin ollessa ulkona. Cumma ei laske vielä toisia koiria pentujensa luo ollessaan itse paikalla. 

Cumma on erikoinen narttu, imettäessään se lihoo vaikka ei saa ruokaakaan ihan hirvittäviä määriä. Se vaikuttaa siltä, että tykkää kun pennut eivät enää ole laatikossa vaan liikkuvat jo isommalla alueella. Se on ottanut makuupaikan kodinhoitohuoneen portin vierestä ja imettää pennut yleensä siinä. Ulkona se viihtyy jo pitkiä aikoja ja tänäänkin oli kanssani siivoamassa kanilaa ulkona pitkän aikaa.