Nyt on ollutkin luvattoman pitkä päivitystauko. H-naperot ovat Hiljaa lukuunottamatta lähteneet maailmalle ja jäljellä ovat Helmin Ipanat, jotka ovat jo melkoisia vipeltäjiä. Ne muuttivat alakerran pentuhuoneeseen ja pentulaatikkokin on otettu pois jo viikko sitten. Pennut liikkuvat ja leikkivät jo aktiivisesti keskenään ja yrittävät kovasti keksiä reittiä keittiön puolelle. Ne syövät jo kiinteää ruokaa: ensin aloitettiin jauhelihalla, tänään syötiin hyvällä halulla jo jauheliha-nappula seosta.

Intomieli eli vaalea merkkisempi pojista on kova menemään, kova pitämään ääntä ja kova murisemaan. Se tuntuu murisevan myös silloin, kun sillä on mukavaa eli välillä esim. kiipeää syliin paijattavaksi ja häntä heiluen  pitää hassua murmuria. Ilmari on kasvannut Intoa isommaksi ja on pojista rauhallisempi, hiljainen ja mietteliäskin toisinaan. Tytöt ovat molemmat syliin tulossa jatkuvasti, Pikku-Impi ehkäpä vielä Hymyäkin aktiivisemmin. Impiä lukuunottamatta pennuilla näyttäisi olevan vanhempiensa tuuheat tukat, Impin tukka ei ole ihan yhtä pörheä kuin muilla.  

Valokuvia luvassa, kunhan saan kuvausapua. Totesin yksin kuvaamisen mahdottomaksi, kun kaikki pennut ovat koko ajan sylissä