Pennut olivat tuplanneet syntymäpainonsa viidessä päivässä. Ne vaikuttavat hyvin syönneiltä ja tyytyväisiltä lapsilta. Riistoissa näkyy jo selvät sävyerot uroksen ja leikatun nartun ollessa riistoja merkeillä ja kahden muun nartun ollessa tummia riistoja, joilla on silmälasit. Varmasti näille väreille on olemassa hienot nimitykset, joista tulee esille pentujen geneettinen tyyppi , mutta en ole jaksanut perehtyä asiaan sen paremmin. Sen sijaan olen keksinyt pennuille nimiä. Parkki uroshan on Hukan Joiku, toinen uros Hiiden Haukku, yksi nartuista on Helavalkea, yksi ehkä Hilja Maitotyttö (jos ei nimi ole liian pitkä) ja yhden nimi on vielä auki.

Hukan mielestä parasta äitiydessä on suuret ruoka-annokset, jotka tulevat normaalia useammin. Nyt se viettää aikaansa jo pentu laatikon ulkopuolella, kun pennut on imetetty ja tyytyväisiä. Yleensä se tällöin kyttää ruokaa keittiössä tai muuten vaan katselee keittiön tapahtumia. Ulkonakin Hukka käy jo mielellään, mutta kova pakkanen vaan haittaa sen nakkenakuttaja-masua.

Haava vaikuttaisi parantuneen suhteellisen hyvin, mutta pikkaisen se oli tänään erittänyt jotakin nestettä. Antibiootti kuuri loppuu huomenna. Tarvitsee seurailla haavan parantumista, ettei vaan tulisi mitään komplikaatioita.