Eilen kävi muutamia lapsia katsomassa pentuja. Hyväkäytöksiset pojat olivat aivan esimerkillisiä yksilöitä pentujen ensimmäisiksi lapsikontakteiksi. Joiku oli odotetusti lasten ykkössuosikki johtuen Nalle Puh:maisesta ulkonäöstään. Nimi oli vaan lasten suuhun outo ja muuttui pian Joukoksi .  Kakkossuosikki oli pieni NanoNano, joka myös tykkäsi lapsista ja nukahtikin poikien syliin.  Myös Hertta teki erinomaisen vaikutuksen ollen terhakkana leikkimässä poikien kanssa. Hilja ja Hiisi keskittyivät jyrsimään lasten kenkiä.

Pennut ovat nyt muutamina päivinä olleet vapaasti olkkarissa ja nähneet uuden ihmeellisen asian: Näköradion. Onneksi tulee olypmpialaiset, niin pennuille riittää kiinnostavaa katseltavaa. Varsinkin vauhdikkaat lajit, kuten alppilajit tuntuvat kiinnostavan pentuja .

Pentujen rekisteröinti on valmistunut, täytyisi vaan saada aikaiseksi käydä maksamassa lasku, niin pentue näkyisi KoiraNetissä. Rekkarit taitavat ehtiä ennen luovutusta, ihailtavan nopeaa toimintaa Kennelliitolla nykyään.