Hukan pennut pullistuvat hyvässä tahdissa. Maitoa on yllin kyllin ja tissejä riittää kaikille. Hukka ei ole missään vaiheessa osoittanut kipua leikkauksen jälkeen, tosin se saa kerran päivässä kipulääkkeen. Nyt se malttaa jo ulkoilla pihassa muutaman minuutin, mutta tarkastaa aina ensin katseellaan ovatko Halti ja Tiitu varmasti tarhassa. Pimpulan läheisyys sitä ei häiritse. Pentulaatikossa ollaan varsin hiljakseen, vain ruokailutilanteissa siellä kuuluu hetken kitinää ennen kuin jokainen on löytänyt oman tissinsä.

Meillehän pitäisi syntyä toinenkin pentue porokoiria melko pian. Juttelin tänään sijoistusnarttuni Helmin haltijan Pirjon kanssa puhelimessa ja hän kertoi Helmin menevän ultraan 12.1. Siihen asti jännitys säilyy...

Vielä en ole ottanut Pellervoista kuvia, täytyisi sekin tehdä tässä joku päivä. Parkki uros, riista uros ja leikkauksella ulos saatu narttu ovat yksinkertaisia tunnistaa, nyt täytyisi vielä keksiä muistisääntö kahden saman sävyisen riistanartun erottamiseksi toisistaan. Onneksi kellään pennuista ei ollut takakannuksia, niin ei tarvitse niitä poistatella.