Katla synnytti Pihlajamäen K-pennut omatoimisesti ja vailla apua viikkositten perjantaina. Pentuja syntyi 4, kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Kaikki ovat mustia, mutta yhdestä tulee riista ja kolmesta mustia vaalein merkein. Pennut voivat hyvin ja ovat pulskia, Katlalta riittää hyvin maitoa pennuille. Ainoa ihmetyksen aihe on Katlan ruumiinlämpö, joka on edelleen 39 paikkeilla. Käytin sen viime perjantaina lääkärissä ultrattavana, ettei sillä ole kohtutulehduksen merkkejä. Mitään epätavallista ei löytynyt, lievää kuivumista ainoastaan. Katlaa nesteytettiin ja kotihoito-ohjeeksi annettiin juottamisen lisäämistä, vaikka Katla oli kyllä juonut ihan hyvin ennen tätäkin. Nyt sitten annetaan Katlalle pöperöt supermärkinä, jotta ruuan mukana menee ekstra nestettä. . Katla on huolehtivainen emo, joka ei vahdi pentujaan ihmisiltä. Toiset koirat saava kyllä lähdöt jos tulevat edes pentuhuoneen portin taakse. Pentujen silmät eivät ole vielä auenneet, mutta aukeavat varmaan jo ihan lähipäivinä. Kaikilla pennuilla on jo näillä näkymin kodit, jollei mitään ihmeellistä tapahdu.

Myös L-pennut ovat työn alla kevääksi. Kuru eli Iresa Wimpa kävi astutettavana Mustilla eli Miehtebiekka Muohdilla Haminassa 15.1.2011. Kuru menee ultraan helmikuun puolessa välissä, jolloin selviää tuottiko astuminen tulosta. Musti hoiti kyllä oman osuutensa varsin mallikkaasti. Tästä pentueesta saattaa vielä olla pentuja vapaana, sikäli mikäli niitä syntyy. Ne ovat luovutuksessa juuri sopivasti toukokuun lopulla. Kiinnostuneiden kannattaa tiedustella Suvilta puh, 040-7162629 tai [email protected]

Alla jo hieman vanhoja kuvia Mustista. Ne on otettu kun kävin astuttamassa sillä ekan kerran Kisuran Kufihtaren vuonna 2007-kö-se-nyt-oli.