Torstaina pennut täyttivät yhden viikon. Ne ovat kasvaneet paljon, liikkuvat jo paljon kovempaa ja äänireperttuaarikin on alkanut kehittyä: pieniä haukahduksiksi tulkittavia äääniä kuuluu, samoin murinaa. Silmien aukeamista odotellaan tässä lähipäivinä.

Myy on hassu äiti; huolehtivainen ja hoitaa pentunsa hyvin, mutta kun lähdetään ulos Myy unohtaa pennut hetkellisesti aivan totaalisesti. Se lenkkeilee jo mielellään tuossa takametsässä (varmaan lähtisi kauemmaksikin jos vaan veisin) , metsästää myyriä pellon pientareella ja tykkää kun sitä koulutetaan. Myy on selvästi moderni äiti, joka ei luovu omista harrastuksistaan, vaikka onkin lapsia ;-)

Toisin kun aikaisemmin olen infonnut, nyt olisikin ilmeisesti yksi narttupentu ilman kotia ja kaikki urokset varattuja.

Uusia kuvia luvissa todennäköisesti sitten, kun silmät ovat auenneet.

Ai niin, meinasi unohtua: pennut ovat sukua julkkikselle ;-) Muutama päivä sitten tuli A-talk ohjelma, jossa käsiteltiin Pallastunturin kansallispuistoon suunnitteilla olevaa suurta hotellia. Ohjelmassa näkyy G-pentujen velipuoli Kisuran Kosatus, joka toimii porokoirana Kyrön paliskunnassa. Ohjelman voi katsoa täältä: http://areena.yle.fi/toista?id=1264819 ja rakentamista vastustavan adressin voi allekirjoittaa täällä: http://www.adressit.com/pelastapallas