Myyn odotusaika on edennyt hyvin ja rauhallisissa merkeissä, mutta eilen kävi aika pelottava tilanne kotipihassa. Oltiin tulossa koirien kanssa illalla kotiin. Olin juuri avannut rapun oven ja koirat olivat jo puoliksi sisällä, kun portaikosta säntäsi vastaan naapurin sakemanniuros hampaan irvessä ja kauheella ärinällä. Pelästyin ihan kamalasti! Sain koirat vedettyä takaisin ulos ja oven kiinni. Vähän ajan päästä sakemannin omistaja ilmestyi alaovelle ja otti koiransa kiinni, me siirryttiin vähän kauemmas odottelemaan, että naapurit pääsee lähtemään. No eikös sakemanni vetäissyt heti ulos päästyään niin, että remmi pääsi sedän kädestä irti! Minä ja koirat huudettiin niin kovaa ja rumasti kuin ikinä osasimme ja setä sai ONNEKSI remmin päästä kiinni ennen kuin koira ehti meidän luo. Kädet ja jalat täristen heitin koirat sisälle ja palasin alas selvittämään tilanteen, ja saatiin sovinto tehtyä. Setä lupasi jatkossa pitää koiran hihnassa jo rapussa. Olis voinut tulla pahaa jälkeä jos kolmikko ois päässyt kinni toisiinsa, hyvä että selvittiin säikähdyksellä. Olen huomannut, että Myy menee usein ulko-ovelle murisemaan kun tämä kyseinen koira liikkuu rapussa.

Tänään käytiin toko -treeneissä. Myy on aivan mahdottoman ihana tällä hetkellä! Raskaus on rauhoittanut sitä sen verran, että kaikki turha häsellys on jäänyt pois. Myy on myös tällä hetkellä niin ahne, että se ei irrota silmiään musta hetkeksikään niin kauan kun namit on taskussa:) Sitä ei häiritse toiset koirat, ei oravat ei mikään! Vain namit on mielessä. Saatiin tosi kivasti treenattua vaikeita, keskittymistä vaativia liikkeitä kuten ohjattua noutoa ja tunnaria.

Myy on ollut mulla töissä mukana usein perjantaisin. Huomenna Myy pääsee tapansa mukaan töihin, mutta katsotaan nyt, miten mamma jaksaa 7 tuntisen päivän. Voi olla että huomisen jälkeen Mymmelin on aika jäädä ihan kokoaikaiselle mammalomalle :D